Man kan ikke stole på test

Borrelia er en meget kompleks sygdom, hvor vi kan starte med at se på testene. Ingen test er sikre og mange er testet negative i Danmark, men positive i udlandet. Eksperter i Danmark kritiserer på den anden side den udenlandske test. Jo mere man undersøger omkring borrelia, jo mere forfærdelig finder man ud af situationen er. Mange lider af borrelia uden at vide det, og mange finder først ud af at deres symptomer skyldes borrelia flere år efter symptomerne startede. Jeg er en af dem.

Mange er heller ikke klar over de nogensinde er blevet stukket. Der er mange uenigheder omkring sygdommen og jeg tror det bedste jeg selv kan gøre pt. er at ‘stå i midten’ og lytte, og lave mine egne konklusioner om forskellige emner hen af vejen. Jeg kan i hvert fald konstatere der er et problem med test og at man ikke kan stole på dem. Jeg er testet positiv for coinfektioner på et laboratorium i Tyskland og et i Polen, men negativ i Danmark. I Danmark har jeg fået to borrelia diagnoser pga. høje tal, bl.a. i ledvæsken.

Tests
ArminLabs, tysk laboratorium: Positiv på borrelia, babesia, bartonella, mycoplasma og yersinia.
Gabinet analityki Medycznej, polsk laboratorium: Testet for babesia og bartonella, begge positive men negative i Danmark – Engelsk oversættelse.
Diverse danske test: Positiv på borrelia og borrelia artritis, negativ på babesia og bartonella.Copyright ©: LivetTilbage.dk
Denne artikel er ophavsretligt beskyttet. Undlad venligst at gengive eller distribuere denne artikel helt eller delvist i nogen form. Hvis du gerne vil citere fra denne artikel eller gengive en lille del af den, venligst kontakt os for at anmode om tilladelse hertil.

Info om affiliate links
Nogle links på denne side er affiliate links. De er uden ekstra omkostninger for dig og kan støtte projektet om at få et godt liv tilbage.