Sådan fandt jeg ud af at jeg har borrelia

Jeg oprettede i desperation LivetTilbage.dk i starten af 2022 og skrev flere Facebook opslag. Anette Møberg, stifter af LDN foreningen, nævnte at hun havde læst min hjemmeside og spurgte om ingen havde tænkt på borrelia.

Jeg blev testet og blev indlagt i Odense hvor jeg har fået to diagnoser. Borrelia og Borrelia artritis (Borrelia gigt). Mange tak til Anette for at læse LivetTilbage.dk og at nævne hvad ingen af de 40+ læger/specialister/behandlere havde tænkt på. En sand helt!

Ligesom borrelia er der desværre også manglende viden om LDN. LDN gives på flere smerteklinikker i Danmark og har hjulpet mange kronisk syge til et meget bedre liv. Modsat meget medicin er risikoen for bivirknknger lav og ikke noget der virker skræmmende. Derudover er der ikke risiko for afhængelighed. Det er billig medicin og det er nok en del af forklaringen på at det ikke er mere udbredt. Langt flere penge at tjene på medicin der er dyrt og med stor risiko for afhængelighed.

LDN er ligeledes anbefalet mod borrelia flere steder, og pga. den lave risiko forbundet med medicinen, og de potentielt store fordele, har jeg selv valgt at tage LDN som en del af behandlingen mod borrelia.

Mere information omkring LDNCopyright ©: LivetTilbage.dk
Denne artikel er ophavsretligt beskyttet. Undlad venligst at gengive eller distribuere denne artikel helt eller delvist i nogen form. Hvis du gerne vil citere fra denne artikel eller gengive en lille del af den, venligst kontakt os for at anmode om tilladelse hertil.

Info om affiliate links
Nogle links på denne side er affiliate links. De er uden ekstra omkostninger for dig og kan støtte projektet om at få et godt liv tilbage.