Hvordan kan man få LDN?

Lav Dosis Naltrexone (LDN) hørte jeg første gang om i forbindelse med at jeg lavede desperate Facebook opslag omkring voldsomme symptomer.

Ligesom med borrelia er der desværre også manglende viden om LDN. LDN gives på flere smerteklinikker i Danmark og har hjulpet mange kronisk syge til et meget bedre liv. Modsat meget medicin er risikoen for bivirknknger lav og ikke noget der virker skræmmende. Derudover er der ikke risiko for afhængelighed. Det er billig medicin og det er nok en del af forklaringen på at det ikke er mere udbredt. Langt flere penge at tjene på medicin der er dyrt og med stor risiko for afhængelighed.

LDN er ligeledes anbefalet mod borrelia flere steder, og pga. den lave risiko forbundet med medicinen, og de potentielt store fordele, valgte jeg selv at prøve medicinen inden jeg startede LymeStop behandlinger. Borrelia lægen Marty Ross har udtalt sig positivt om LDN, mens Dr. Ben fra LymeStop har en modsat holdning ifølge bruger kommentarer i en Facebook gruppe. Han skulle således mene at det undertrykkende for immunforsvaret, men jeg har ikke kunnet finde dokumentation for påstanden.

Jeg kan anbefale folk at gøre deres egen research og hvad man sikkert vil se er en masse positive kommentarer om markant forbedret livskvalitet for mange kronisk syge.

Hvordan får man fat i det? 

Min læge ville ikke ikke udskrive medicinen. Jeg blev henvist til Grindsted smerteklinik men de ville ikke lade mig starte op på en lav start dosis, som jeg efter grundig research, var sikker på ville være bedst. Nemlig 0,375MG. Mange der ikke får success med LDN over tid, har jeg indtryk af skyldes en for høj opstarts dosis, og hvis jeg skal tage medicin vil jeg gerne gøre det på bedst mulige måde. Jeg valgte i stedet for at booke tid hos Smerteklinikken Arresødal, hvor man via en telefonsamtale kan købe en recept på LDN, og med lav start dosis.

Lægen Bo Bojesen og hans team er venlig og professionel. Jeg havde læst meget positiv om ham på forhånd og det hele var meget enkelt. En telefon konsultation koster 1.050,-, recepten koster 250,-, så du skal påregne i alt 1.300,- for at komme i gang. Der skal ikke betales for ny konsultation for recept fornyelse. Dette er en metode, som jeg er sikker på ville kunne hjælpe mange af de mange tusindere med kroniske smerter i Danmark.

Mere information omkring LDNCopyright ©: LivetTilbage.dk
Denne artikel er ophavsretligt beskyttet. Undlad venligst at gengive eller distribuere denne artikel helt eller delvist i nogen form. Hvis du gerne vil citere fra denne artikel eller gengive en lille del af den, venligst kontakt os for at anmode om tilladelse hertil.

Info om affiliate links
Nogle links på denne side er affiliate links. De er uden ekstra omkostninger for dig og kan støtte projektet om at få et godt liv tilbage.